Succesvol met social media

Social media is anno 2020 niet meer weg te denken en wordt door elke doelgroep gebruikt. Het is dan ook belangrijk om als bedrijf hier goed vindbaar en actief te zijn. Kunt u wat hulp gebruiken bij het opzetten of verder brengen van uw social media? Volg dan dit kennisprogramma. Het programma bestaat uit e-learning, workshops en een bedrijfsbezoek.

Kennisprogramma "Succesvol met social media"

1. E-learning "Succesvol met social media"

Deze training gaat over social media en hoe je social media succesvol kunt inzetten voor je eigen bedrijf. We gaan in op de cijfers achter het gebruik van social media, het belang van een goede social media strategie en geven praktische tips voor de uitvoering. De training is beschikbaar in onze e-learning omgeving. Zorg ervoor dat u deze training heeft afgerond voor aanvang van de workshops.

2. Workshop "Teksten schrijven voor social media" incl bedrijfsbezoek

Iedereen kent inmiddels de verschillende soorten social media. Maar hoe zorgt u er nu voor dat uw bedrijf op de juiste manier via social media communiceert met de juiste doelgroep? Daarvoor krijgt u in deze workshop van Hardcopy, handige tips en praktijkvoorbeelden. Ook krijgen we na afloop een rondleiding door Hof van Eckberge.

9 maart 2020 | 13.30u – 17.00u | Hof van Eckberge, Lintveldseweg 1a, Eibergen

3. Workshop “Smartphone-fotografie voor social media”

Tijdens deze workshop van Dinotra Heymans leert u op interactieve wijze mooie foto's te maken en waar nodig te bewerken. Leer foto's te maken die zakelijk geschikt zijn voor social media en offline marketing.

24 september 2020 | 13.00u - 17.00u | Keuken van Hackfort, Baakseweg 6, Vorden

Deelname en kosten

Dit meerdaagse kennisprogramma wordt aangeboden aan partners van Achterhoek Toerisme (minimaal basispartner). De kosten voor het gehele programma zijn € 95,- pp excl BTW voor basispartners. Bij Extra, Top en Premium partners zit deelname bij het pakket inbegrepen (max 2 deelnemers per bedrijf). Aanmelden kan t/m 1 maart a.s. 

16 personen hebben zich aangemeld.