Online Kennissessies inclusief advies op maat

Bovenop ons reguliere kennisaanbod, organiseren we in 2020 en 2021 een aantal gratis online kennissessies (inclusief advies / ondersteuning op maat). Hieronder vindt u de online kennissessies die momenteel gepland staan. Het aanbod wordt steeds aangevuld. Schrijf u snel in! 

Voor partners uit het bedrijfsleven*:

Schrijven voor online media | Ingrid Kooijman Tekst & Beeld

Meer resultaat halen uit uw website of social media? Overtuigende teksten kunnen hier zeker bij helpen. In de online kennissessie leert u hoe u beeldend en toegankelijk kunt schrijven en krijgt u tips voor een logische opbouw van een tekst voor uw website of social media. Na afloop van de kennissessie ontvangt u twee checklists voor het schrijven van teksten. Ook zal Ingrid na de online sessie in overleg met u een tekst van uw website of social media (her)schrijven, die u daarna direct kunt gebruiken.

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 3 december. Een dag van tevoren ontvangt u dan de link en instructies om deel te nemen aan de online kennissessie. Let op: Graag ontvangen we van tevoren één of meerdere websiteteksten waaraan u wilt werken (200-1000 woorden). Stuur deze uiterlijk 3 december per e-mail op naar h.faber@achterhoek.nl. 

Donderdag 10 december | 09.30u – 10.45u | Aanmelden

 

Scoor hoger in Google | Jorian Damen, Growth Minded 

U heeft een mooie website, maar het aantal bezoekers valt nog tegen. Herkenbaar? Volg deze online kennissessie en leer een stapsgewijze aanpak om hoger te ranken in Google. Leer welke factoren de ranking in zoekmachines bepalen en hoe u dit kunt beïnvloeden. Na de sessie maakt Jorian een korte analyse van uw website. Daarbij kijkt hij naar de structuur en de huidige prestaties. U ontvangt een adviesrapport op maat. Hij zal dit rapport toelichten in een digitaal 1-op-1 gesprek met concrete tips, waarmee u direct aan de slag kunt. 

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 8 december. Uiterlijk een dag van tevoren ontvangt dan de link en instructies om deel te nemen aan de online kennissessie.

Donderdag 10 december | 13.30u - 15.00u | Aanmelden

 

Voor VVV's en TIP's*:

Vanuit de Gelderse samenwerking hebben we dit jaar een consumentenonderzoek laten uitvoeren naar het gebruik van routes en routeproducten. Wat is het favoriete landschap van de fietser/wandelaar? Waarop wordt een route geselecteerd? Van welke voorzieningen maakt men onderweg gebruik? Waaraan moet een routeproduct voldoen? Wat mag een routeproduct kosten? Op donderdag 3 december (10.00u – 11.00u) organiseren we vanuit het Kennisplein een online sessie over de resultaten van het onderzoek speciaal voor VVV’s en TIP’s met een samenwerkingscontract en het beursteam van AT. Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk 1 december aanmelden. Uiterlijk een dag van tevoren ontvangt u dan de deelnamelink in uw e-mail. Mocht u geen link ontvangen hebben, controleer voor de zekerheid ook even uw spambox of neem anders contact met ons op.

Donderdag 3 december | 10.00u - 11.00u | Aanmelden

 

*Deelname aan de online kennissessies is gratis voor partners van Achterhoek Toerisme (vanaf basispakket) en medewerkers van VVV's en TIP's met een samenwerkingscontract met Achterhoek Toerisme. U kunt uitsluitend gebruik maken van het bijbehorende advies/ondersteuning op maat als u heeft deelgenomen aan de online kennissessie. Deze online kennissessies met advies op maat zijn mogelijk dankzij ondersteuning van de Provincie Gelderland. Heeft u nog vragen over de online sessies of suggesties voor andere online kennissessies, neem dan contact op met Heleen Faber via h.faber@achterhoek.nl of 0545 250 411