Online Kennissessies

Nieuw in ons kennisaanbod zijn de online kennissessies die we de komende periode aan onze partners aanbieden. In een uurtje tijd nemen we u mee in een interessante thema's. Er wordt een presentatie gegeven en er is er mogelijkheid om direct vragen te stellen. Deze online kennissessies zijn geen vervanging van de kennisprogramma’s of de e-learning, maar komen tijdelijk bovenop ons kennisaanbod. 

Diverse online kennissessies hebben al plaatsgevonden, maar deze staan nog op de agenda:

Online kennissessie #4: Inspiratiesessie "Hoe schrijf ik een aantrekkelijke tekst?" | Door: Ingrid Kooijman

26 mei 2020 | 13.30u - 14.30u GEANNULEERD

In deze sessie geeft Ingrid u inspiratie en handvatten om aantrekkelijke teksten te schrijven voor online en offline gebruik. Na afloop ontvang u twee praktische checklists voor het schrijven en structureren van een tekst.

Let op: ter voorbereiding vragen we u een tekst aan te leveren die u zelf hebt geschreven of een tekst van de organisatie waarmee u graag aan de slag wilt. Bijvoorbeeld een tekst die nog verbetering kan gebruiken, een concepttekst en een bericht dat u binnenkort op social media wilt plaatsen. Heeft u ook een tekst waarvan u onder de indruk bent, dan mag u die ook insturen. De teksten mogen uiterlijk 22 mei opgestuurd worden naar h.faber@achterhoek.nl

Aanmelden niet meer mogelijk (sessie wordt in het najaar opnieuw aangeboden)

Online kennissessie #5: Basistraining Instagram voor je bedrijf | Niels Weijers, Achterhoek Toerisme

9 juni 2020 | 13.30u - 14.30u

In hoeverre is Instagram een interessant platform voor uw bedrijf? Welk type berichten werken goed op Instagram? Hoe zorg je voor meer volgers/likes? Hoe kun je berichten inplannen en adverteren? Niels vertelt u er graag alles over.

Aanmelden uiterlijk 5 juni 2020

Deelname aan de online kennissessies is gratis voor partners van Achterhoek Toerisme. Aanmelden kan via onderstaand button. Bij onvoldoende deelname zullen de sessies geannuleerd worden. Heeft u vragen, laat het dan weten via h.faber@achterhoek.nl.

Aanmelden