Online Kennissessies inclusief advies op maat

Bovenop ons reguliere kennisaanbod, organiseren we dit jaar een aantal gratis online kennissessies inclusief advies / ondersteuning op maat. Hieronder vindt u de online kennissessies die momenteel gepland staan. Het aanbod wordt steeds aangevuld. Schrijf u snel in! 


Online Adverteren Basics | Bas Stortelers | Niice Digital Marketing

Donderdag 11 maart | 10.30u - 11.45u 
In deze online kennissessie gaat het over de online klantreis. Wat zijn de verschillende fases waar een bezoeker doorheen gaat alvorens men overgaat tot aankoop? Hierin laat Niice Digital Marketing zien in welke fase advertising van meerwaarde kan zijn. Er komen verschillende voorbeelden en mogelijkheden aan bod. Na de sessie zal in een digitaal 1-op-1 gesprek met u besproken worden of en in welke gevallen online adverteren interessant voor uw bedrijf kan zijn. Aanmelden is mogelijk tot 9 maart.

Let op: Heeft u zich aangemeld via het formulier, dan ontvangt u uiterlijk een dag van tevoren de deelnamelink per e-mail. Soms komt deze in de spambox terecht, dus mocht u niets ontvangen hebben, dan is het raadzaam om uw spambox te controleren.

*Deelname aan de online kennissessies is gratis voor partners van Achterhoek Toerisme (vanaf basispakket) en medewerkers van VVV's en TIP's met een samenwerkingscontract met Achterhoek Toerisme. U kunt uitsluitend gebruik maken van het bijbehorende advies/ondersteuning op maat als u heeft deelgenomen aan de online kennissessie. Deze online kennissessies met advies op maat zijn mogelijk dankzij ondersteuning van de Provincie Gelderland. Bij onvoldoende deelname zullen de sessies worden geannuleerd. Heeft u nog vragen over de online sessies of suggesties voor andere online kennissessies, neem dan contact op met Heleen Faber via h.faber@achterhoek.nl of 0545 250 411