Online Kennissessies inclusief advies op maat

Naast onze reguliere kennisaanbod, bieden we dit jaar ook een aantal gratis online kennissessies inclusief advies / ondersteuning op maat aan. Hieronder vind je de online kennissessies die momenteel gepland staan. Schrijf je snel in! 

Haal meer uit je reviews | 18 november 2022 | 10.00u - 12.00uur | Jan Scheele, Caesus

Online reviews spelen onze sector een steeds belangrijkere rol. Waarom eigenlijk? En hoe zit dat met jouw bedrijf: weet jij eigenlijk wel wat je aan online reviews hebt? Hoe je ze kan vragen aan je gasten? Hoe je de review platformen kan en moet inrichten? En hoe je moet reageren op de reviews? Jan Scheele neemt je mee in het hoe en waarom en gaat daarbij in op de belangrijkste kanalen zoals Google, Facebook, Tripadvisor, Booking.com en Zoover. Van Friesland en Noord-Holland, tot Overijssel, Brabant en Limburg; Jan Scheele adviseert al jaren talloze ondernemers en overheden in de toeristische sector op het gebied van online marketing. In zijn masterclasses focust hij op de nieuwste mogelijkheden die er zijn op online marketinggebied, hoe je de meest gemaakte fouten voorkomt en welke praktische tips en apps je gelijk zelf kan gaan inzetten, zonder grote budgetten, met maximaal resultaat.

Aanmelden kan tot 15 november a.s. Dan ontvang je voor de online kennissessie nog een gratis scan van de review status van je bedrijf/organisatie door Jan Scheele.

AANMELDEN

*Deelname aan de online kennissessies is gratis voor partners van Achterhoek Toerisme (vanaf basispakket) en medewerkers van VVV's en TIP's met een samenwerkingscontract met Achterhoek Toerisme. U kunt uitsluitend gebruik maken van het bijbehorende advies/ondersteuning op maat als u heeft deelgenomen aan de online kennissessie. Deze online kennissessies met advies op maat zijn mogelijk dankzij ondersteuning van de Provincie Gelderland. Bij onvoldoende deelname zullen de sessies worden geannuleerd. Heeft u nog vragen over de online sessies of suggesties voor andere online kennissessies, neem dan contact op met Heleen Faber via h.faber@achterhoek.nl of 0545 250 411