Wild eten in de Achterhoek

De campagne heeft als doel om de deelnemende restaurants in de regio onder de aandacht te brengen door een krachtige profilering van de regio als dé wildregio van Nederland. Hier moet je in het najaar naartoe om culinair te genieten bij Achterhoekse toprestaurants, maar ook om te wandelen of één van de topmusea te bezoeken. Door het brede aanbod is de regio in het najaar de ideale bestemming om één of meerdere dagen culinair te genieten. 

Deelnemen aan de campagne

Meer dan dertig ondernemers doen mee aan de campagne 'Wild eten in de Achterhoek'. Wil jij met jouw organisatie ook meedoen of wil je graag meer informatie over de campagne? 

Neem contact met ons op!

Uitingen

Dragers van de campagne zijn een brochure en de website www.wildetenindeachterhoek.nl. Er zijn daarnaast verschillende online en offline activiteiten waarmee de aandacht van de consument wordt getrokken. Hieronder vind je een aantal uitingen. 

Vakantiekrant 2022
Vlaams Ambiance Magazine
Magazine Wild eten in de Achterhoek 2023