Kennisprogramma Gastvrij Achterhoek

Voor medewerkers van aangesloten VVV's en TIP organiseren we dit najaar weer een kennisprogramma over gastvrijheid. Je kunt kiezen uit de basisworkshop of een verdiepende workshop. Van tevoren maak je de e-learning Gastvrij Achterhoek te vinden in onze e-learning omgeving.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Basisworkshop Gastvrijheid | 23 november 2023 | 9.30u - 12.30u | Hotel Grand-Café De Gravin van Vorden, Stationsweg 24, Vorden

Voor: VVV/TIP medewerkers die nog niet eerder hebben deelgenomen aan de gastvrijheidsworkshops van Achterhoek Toerisme.

Een waardevolle, inspirerende en praktische workshop, waar je echt wat aan hebt. In deze workshop ga je op het gebied van gastvrijheid nog bewuster het verschil maken met kleine details. Ook gaan we op zoek naar de belemmeringen en hoe we deze een gastvrijheidsdraai kunnen geven. We gaan vooral met elkaar in gesprek over de praktijk en brainstormen over hoe we van goed naar nog beter kunnen ontwikkelen. De workshop helpt je bewust te worden van je kwaliteiten en aandachtspunten. Zie het als een inspiratieboost, teambuilding en uitnodiging om nog beter te worden waarin je nu al goed bent. Wij beloven je dat het leuk, inspirerend en leerzaam wordt. Ter voorbereiding vragen we je om de e-learning training "Gastvrij Achterhoek" voorafgaand aan te workshop te voltooien (circa 25 minuten). Je vindt de training in onze e-learning omgeving. Je kunt daar zelf een account aanmaken en direct starten.

 

Verdiepende workshop 'Gastvrij Verkopen' | 23 november 2023 | 13.30u - 16.30u | Hotel Grand-Café De Gravin van Vorden, Stationsweg 24, Vorden

Voor: VVV/TIP medewerkers die al eerder hebben deelgenomen aan de gastvrijheidsworkshops van Achterhoek Toerisme. 

In een wereld waar gastvrijheid en persoonlijke connecties van onschatbare waarde zijn, willen we jou helpen om het verschil te maken. Geen opdringerige verkoop, maar een warm welkom en een onvergetelijke ervaring voor elke klant. Dat is waar onze training "Gastvrij Verkopen" om draait. Ontdek hoe je het vertrouwen van jouw gasten wint en tegelijkertijd jouw verkoopresultaten naar nieuwe hoogten brengt. Leer te verleiden zonder pusherig over te komen. Zorg ervoor dat jouw klanten je ambassadeur worden. In deze training geven we jou alle tools en vaardigheden om een gastvrije beleving te creëren die blijvend is en leidt tot meer omzet! Om de kennis weer even op te frissen mag je voorafgaand aan deze workshop de e-learning training "Gastvrij Achterhoek" nogmaals doornemen. Je vindt de training in onze e-learning omgeving.