Cultuurzomer Achterhoek

In het Project Cultuurzomer Achterhoek wordt een selectie van Achterhoekse evenementen die plaatsvinden in de periode van mei t/m september met elkaar samengebracht, verbonden en gepromoot. Zo krijgt de regio meer profilering en wordt een breder publiek bereikt, waarbij de doelgroepen zowel de toerist als de eigen inwoners zijn.

De Achterhoek heeft een brede waaier aan cultuur te bieden, waarbij voor zowel de kunstliefhebber als ook degene die grote evenementen zoekt, passend aanbod vindt. Bijzondere producties in het openluchttheater, historische feesten, maar ook kunstmanifestaties en de vele festivals waar je met je hele familie welkom bent, is maar een kleine greep uit het aanbod. Op kleinere schaal zijn er o.a. literaire bijeenkomsten, toneel en streekvoorstellingen te bezoeken; de Achterhoek heeft het allemaal.

Tot de activiteiten van de communicatie campagne behoren o.a.: het uitbrengen van een magazine, de publicatie van maandkalenders en online promotie via de website en facebook pagina.

Mocht je meer willen weten over Cultuurzomer Achterhoek, neem dan contact op met Helga Oldenhave via h.oldenhave@achterhoek.nl