Met afstand de leukste Drive-Thru geopend in Ruurlo

28-04-2020

Auteur: Achterhoek Toerisme

Een verrassende en vrolijke beleving, zo kan een bezoek aan de gloednieuwe ‘DHKMP Drive-Thru’ het beste omschreven worden. In tijden van afstand houden heeft restaurant De Heikamp in Ruurlo hiermee een creatieve invulling gevonden voor de anderhalvemetereconomie. 

Geheel contactloos kunnen bezoekers vanuit hun auto smaakvolle pannenkoeken en andere gerechten bestellen, welke van het eigen graan van De Heikamp gebakken worden. Vrolijke muziek en de bosrijke omgeving zorgen voor een ontspannen sfeer waarin genieten voorop staat. De komende tijd zullen er mogelijk nieuwe gerechten of weekspecials worden toegevoegd. Vanzelfsprekend wordt er hierbij rekening gehouden met de maatregelen en adviezen van het RIVM.

Ook aan mensen die even naar buiten gaan om een frisse neus te halen is gedacht. Bij ‘Coffee-to-Go’ is , met natuurlijk anderhalve meter afstand, verse koffie te verkrijgen. Het assortiment van warme dranken, frisdranken en knapperige tosti’s wordt zodanig aangeboden dat het makkelijk mee te nemen is. 

‘DHKMP Drive-Thru’ is tot en met zondag 3 mei dagelijks geopend van 16:00 tot 20:00, waarbij de coffee-to-go dagelijks al om 12:00 opent.