Bezoek ons Kennisplein online

15-04-2020

Auteur: Achterhoek Toerisme

Bezoek ons Kennisplein online

Helaas konden de geplande kennisprogramma’s dit voorjaar niet doorgaan. Gelukkig staat ons Kennisplein niet stil en delen we ook in deze tijd relevante kennis en inzichten voor u en uw medewerkers. Dat doen we op veilige afstand met e-learning én online kennissessies.

Volg onze gratis e-learning trainingen

Achterhoek Toerisme heeft een eigen e-learning omgeving met diverse interessante trainingen voor u of uw medewerkers. U vindt hier onder andere trainingen over de Achterhoek, Hanzesteden, de Duitse markt, doelgroepen en social media. Dankzij de interactieve werkvorm leert u op een toegankelijke en prettige manier meer over deze thema’s. Tijdens de training wordt u door oefenvragen actief betrokken. Met de toets aan het einde van de training wordt uw kennis getest. De trainingen zijn gemakkelijk op ieder moment van de dag vanuit huis te volgen en duren meestal zo’n twintig tot dertig minuten. Iedere goed afgeronde training wordt bovendien beloond met een persoonlijk certificaat. Neem gauw een kijkje in onze e-learning omgeving, maak een account aan en start direct! https://zakelijk.achterhoek.nl/e-learning

Online kennissessies: doet u mee?

Nieuw in ons kennisaanbod zijn de online kennissessies die we de komende periode aan onze partners aanbieden. In een uurtje tijd nemen we u mee in een interessant thema, zoals doelgroepen, social media en de Duitse gast. Er wordt een presentatie gegeven en er is er mogelijkheid om direct vragen te stellen. Deze online kennissessies zijn geen vervanging van de kennisprogramma’s of de e-learning, maar komen tijdelijk bovenop ons kennisaanbod. 

Via onze website kunnen partners van Achterhoek Toerisme zich gratis aanmelden voor de online sessies. Een dag voor de sessie ontvangt u dan de instructies waarmee u kunt deelnemen. Doet u mee?
 

Waar heeft u behoefte aan?

Mogelijk organiseren we hierna nog nieuwe online kennissessies. Hebt u suggesties voor onderwerpen die u graag aan bod ziet komen, laat het dan weten via h.faber@achterhoek.nl.

Achterhoek Inspiratiedag verplaatst naar 8 oktober

De Achterhoek Inspiratiedag voor partners die op 7 april zou plaatsvinden, wordt verplaatst naar 8 oktober 2020. Het programma blijft gelijk, met een bezoek aan Kasteel Slangenburg, Galerie 1880 en Hanzestad Doesburg.  Op onze jaarlijkse Achterhoek Inspiratiedag bezoeken we met onze partners een aantal bijzondere bezienswaardigheden in de Achterhoek. Door goed bekend te zijn met het toeristische aanbod in de regio, kunnen we samen onze gasten nog beter van dienst zijn. Partners kunnen zich aanmelden via onze website. https://zakelijk.achterhoek.nl/kennisplein

Kennisprogramma’s verplaatst naar najaar

De bijeenkomsten van de kennisprogramma’s ‘Succesvol met social media’ en ‘Ontvang meer Duitse gasten’ zijn verplaatst naar het najaar. Deelnemers zijn op de hoogte gebracht en de nieuwe data staan vermeld op onze website. Voor het kennisprogramma ‘Ontvang meer Duitse gasten’ zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Dit kennisprogramma bestaat uit een aantal e-learning modules, twee workshops en een bedrijfsbezoek. Wilt u nog deelnemen, schrijf u dan snel in! https://zakelijk.achterhoek.nl/kennisplein

Interesse in het benaderen van de Duitse markt?

Lees dit ook even: Bedrijven die een (door)start willen maken op de Duitse markt, kunnen als partner van Achterhoek Toerisme een subsidieaanvraag tot maximaal € 1.000,- (inclusief btw) indienen. Dit geldt voor verbeteringen in digitale toegankelijkheid, zoals de vertaling van uw website, een screening van uw website en advies over social media. U krijgt hiervan vijftig procent gefinancierd. De subsidie is beschikbaar vanuit het INTERREG-project Grenzeloze Toeristische Innovatie #2.