Ontvang meer Duitse gasten

Het NBTC verwacht in de komende jaren fors meer Duitse vakantiegangers in Nederland. Ook in de Achterhoek zien we het aantal Duitse gasten groeien. Om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent en dat de Duitse gast ook uw bedrijf weet te vinden, hebben we samen met experts een meerdaags kennisprogramma opgezet over de Duitse markt. Het programma bestaat uit e-learning, workshops en een bedrijfsbezoek.

Kennisprogramma "Ontvang meer Duitse gasten"

1.    E-learning trainingen

Deze online trainingen zijn een voorbereiding op de workshops:
a)    De Duitse markt
b)    Hoe ontvang ik Duitse gasten – Tips & Tricks
c)    Online marketing Duitsland
d)    Social media marketing Duitsland
e)    Doelgroepen Duitsland (persona’s)
U vindt de e-learning trainingen hier

De e-learning trainingen kunt u volgen wanneer het u uitkomt. Training a) en b) zijn een voorbereiding op de eerste workshop en training c), d) en e) zijn een voorbereiding op de tweede workshop. Dus zorg ervoor dat u deze trainingen vóór de betreffende workshops heeft afgerond.

2.    Workshop "Duitse taal en cultuur"

Deze workshop wordt gegeven door Klant op één. Onderwerp is de ontvangst van Duitse gasten, waarbij gastvrijheid, cultuurverschillen en de Duitse taal centraal staan. De interactieve workshop bevat veel relevante voorbeelden uit de praktijk.

26 oktober 2020 | 09.30u - 12.30u | Landhotel De Hoofdige Boer, Dorpsstraat 38-40, Almen

3.    Workshop "Online marketing Duitsland" incl bedrijfsbezoek

Tijdens deze workshop, gegeven door Marotura, krijgt u praktische tips voor social media, google ads en uw website, waarmee u uw marketing richting de Duitse gast kunt optimaliseren. Ook krijgen we een rondleiding door Hampshire Hotel Avenarius, waarbij ze ook zullen ingaan op hun ervaringen met de Duitse gast.

16 november 2020 | 13.00u - 17.00u | Hampshire Hotel Avenarius, Dorpsstraat 2, Ruurlo

Deelname en kosten

Dit meerdaagse kennisprogramma wordt aangeboden aan partners van Achterhoek Toerisme (minimaal basispartner). De kosten voor het gehele programma zijn € 95,- pp excl BTW voor basispartners. Bij Extra, Top en Premium partners zit deelname bij het pakket inbegrepen (max 2 deelnemers per bedrijf). Aanmelden kan t/m 1 oktober 2020.

16 personen hebben zich aangemeld.

Aanmelden voor Ontvang meer Duitse gasten

Annuleren