Projecten & campagnes

Samen sterker

 

Achterhoek Toerisme verzorgt de marketing in binnen- en buitenland voor de domeinen recreatie, toerisme en cultuur. Het doel van de activiteiten is meer bezoekers aan te trekken, die langer willen verblijven, meer besteden en tot herhalingsbezoeken over gaan. Daarnaast draagt Achterhoek Toerisme zorg voor een goede toeristische infrastructuur. Dit alles met de ambitie om het toeristisch marktaandeel van de Achterhoek en de merkreputatie blijvend te versterken. 

Om een impuls te kunnen geven aan de toeristisch recreatieve sector, werkt Achterhoek Toerisme samen met vele partners. Want door middelen en kennis te bundelen vergroten we de slagkracht en bereiken we doelgroepen beter.  

Voor ondernemers organiseren we diverse activiteiten en bieden we een breed pallet aan diensten. Dit doen we met meer dan 250 ondernemers die door te participeren gebruik maken van de slagkracht van de regio en met hun bijdrage het sterke toeristische merk versterken. We maken onderscheid tussen de algemene regiomarketingactiviteiten, waarvoor een partnerabonnement kan worden afgesloten en de cross mediale marketingcampagnes, waarbij groepen ondernemers de handen ineen slaan om de voor hun relevante doelgroep te bereiken. 

Partnerabonnement
Marketingcampagnes
Duitse markt