Landgoedhotel Woodbrooke Barchem bemachtigt tweede plaats van Nationale Meeting Award 2020.

14-04-2020

Auteur: Landgoedhotel Woodbrooke Barchem

Voor de vijfde keer op rij zijn de Nationale Meeting Awards uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocaties in Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Landgoedhotel Woodbrooke in Barchem mocht zich na 2 geslaagde kwalificatierondes door een onafhankelijke vakjury al tot de 10 beste vergaderlocaties van Nederland rekenen. 

Tijdens de officiële online bekendmaking op 7 april waren alle 10 finalisten inclusief de vakjury online aanwezig. Landgoedhotel Woodbrooke heeft als finalist in de categorie M (tot 100 personen) maar liefst 243 locaties achter zich gelaten en is in deze categorie de beste (vergader)locatie in oost-Nederland. 
Het hotel werd onder andere geprezen om haar trotse en zeer betrokken team, de aanwezigheid van een Green Key Gold certificaat voor duurzaam ondernemen en de ligging op eigen 17 ha landgoed met een prachtige combinatie van binnen en buiten.

Het hotel heeft de afgelopen twee jaar haar Brasserie, hotelkamers, studio’s en vergaderruimtes voorzien van een complete re-styling en voorzien van de nieuwste audiovisuele middelen. 

Het team van Landgoedhotel Woodbrooke hoopt binnenkort haar gasten weer te mogen ontvangen.