Duurzaamheid

Hieronder vind je relevante informatie en links over het thema duurzaamheid.

Green Key behalen met behulp van de Provincie Gelderland

De provincie Gelderland stelt subsidie beschikbaar om Gelderse toeristisch-recreatieve bedrijven actief te ondersteunen bij het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. Deze ondersteuning bestaat uit een kostenloze 0-meting en vrijwillige deelname aan georganiseerde informatiebijeenkomsten. Daarnaast ontvangt de deelnemer 50% korting op het eenmalige entreegeld en de deelnamekosten van Green Key voor het eerste jaar. 

Meer informatie

 

Duurzaam Gastvrij Gelderland

Met de campagne Duurzaam Gastvrij Gelderland, mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland, willen HISWA-RECRON en KHN het bestaande aanbod op het gebied van energiebesparing en verduurzaming voor de branches toegankelijker en duidelijker maken. De organisaties richten zich op ondernemers in de (water)recreatie en horeca. De campagne wordt uitgevoerd in samenwerking met Stichting BespaarGarant en Stichting KMVK. Gelderse ondernemers in de horeca, dagrecreatie, evenementenbranche, verblijfsrecreatie en jachthavens/watersport kunnen hier aan deelnemen. Ondernemers kunnen ook deelnemen aan een gesubsidieerd energiegesprek via BespaarGarant en kiezen voor een begeleidingstraject om energiebesparing stapsgewijs aan te pakken.

Hiswa-recron en KHN hebben alle mogelijkheden voor je op rijtje gezet:

https://www.hiswarecron.nl/duurzaam-gastvrij-gelderland

https://www.khn.nl/duurzaam-gastvrij-gelderland

 

Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek

Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek (DOA) is het expertisecentrum in de Achterhoek voor duurzaamheid en energieoplossingen voor ondernemingen. Als ondernemer ben je bij ons aan het juiste adres voor al je vragen, begeleiding en ondersteuning op het gebied van energie-efficiëntie en circulariteit. Of je nu een bedrijvenpark of een winkelcentrum runt en samen met andere ondernemers stappen wilt zetten op het gebied van verduurzaming, wij bieden uitgebreide ondersteuning. Bij DOA draait alles om expertise die wordt aangeboden door en voor ondernemers! 

Meer informatie