Karakteristiek overnachten in de Achterhoek

Als er één ding is waar de Achterhoek in uitblinkt, is het wel het kleinschalige, authentieke karakter. Het coulisselandschap vol afwisseling vormt het perfecte decor voor vele sfeervolle overnachtingsadressen. Doordat we samen met de kleinschalige overnachtingslocaties in de Achterhoek kiezen voor een gezamenlijke marketingaanpak van de campagne ‘Karakteristiek Overnachten’ ontstaat er meer slagkracht om gezamenlijk de Achterhoek op de kaart te zetten.

De basis van de campagne is karakteristiekovernachten.nl. Op deze website presenteren alle deelnemende bedrijven zicht met een uitgebreide profielpagina. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om binnen verschillende thema’s arrangementen aan te leveren met een directe reserveringsaanvraag bij de overnachtingslocatie. Bovendien worden er tal van online en offline marketingactiviteiten ondernomen om het aanbod van locaties en arrangementen onder de aandacht te brengen.

Deelnemen aan de campagne

Diverse karakterisiteke overnachtingslocaties in de Achterhoek nemen deel aan de campagne 'Karakteristiek overnachten'. Wil jij met jouw organisatie ook meedoen of wil je graag meer informatie over de campagne? 

Website Neem contact met ons op!
Magazine Karakteristiek overnachten in de Achterhoek 2023