Karakteristiek overnachten in de Achterhoek

Het Achterhoekse coulisselandschap vormt het perfecte decor voor vele sfeervolle overnachtingsadressen. Denk hierbij aan monumentale boerderijen, landelijk gelegen B&B’s, kleurrijke pipowagens of avontuurlijke tiny huisjes. Met de campagne Karakteristiek Overnachten brengt Achterhoek Toerisme de mooiste overnachtingsplekken in de Achterhoek onder de aandacht. Deelnemers zijn vakantiewoningen, B&B's en groepsaccommodaties.

Onderdeel van de campagne is een brochure met het aanbod van deze overnachtingsmogelijkheden. Deze wordt verspreid in de regio en kan worden besteld via achterhoek.nl waarmee een klantenbestand wordt opgebouwd. Door samenwerking met en inkoop van on- en offline media brengt Achterhoek Toerisme de accommodaties onder de aandacht van Nederlandse, Vlaamse en Duitse consumenten. Daarnaast is persbewerking en een inspiratietour voor alle deelnemers onderdeel van de campagne. Stichting Achterhoek Toerisme draagt zorg voor de coördinatie en de uitvoering van de marketing en promotie.

Deelnemen aan de campagne

Diverse karakterisiteke overnachtingslocaties in de Achterhoek nemen deel aan de campagne 'Karakteristiek overnachten'. Wil jij met jouw organisatie ook meedoen of wil je graag meer informatie over de campagne? 

Neem contact met ons op!

Uitingen

Er zijn verschillende online en offline activiteiten waarmee de aandacht van de consument wordt getrokken. Hieronder vind je een aantal uitingen. 

Magazine Karakteristiek overnachten in de Achterhoek 2023