Kidsgeluk in de Achterhoek

De Achterhoek is de grootste speeltuin van Nederland met haar diverse aanbod in dagattracties en kinderroutes. Dé ideale plek waar gezinnen met kinderen één of meerdere dagen ontspannen kunnen verblijven. De campagne Kidsgeluk in de Achterhoek verleidt de doelgroep gezinnen met kinderen van 4-12 jaar tot een bezoek.

Offline

Een van de belangrijkste offline producten is de vrolijke en informatieve Kidsgeluk plattegrond welke een overzicht geeft van de regio met alle deelnemende attracties, kinderroutes en spelletjes. De plattegrond is verkrijgbaar in het Nederlands en Duits bij alle deelnemers, VVV's en partners van Achterhoek Toerisme.

Online

De websites kidsgeluk.nl en kindergluck.de zijn belangrijke dragers van de campagne. Samen met de Kidsgeluk App geven zij een online overzicht en uitgebreide informatie over alle leuke kinderactiviteiten. Iedere deelnemer krijgt een exclusieve profielpagina en de mogelijkheid eigen evenementen onder de aandacht te brengen.

Kidsgeluk is tevens via de Social media kanalen Facebook en Instagram zichtbaar, waarop volgers geïnformeerd en geïnspireerd worden. De Kidsgelukcampagne is het gehele jaar door actief maar heeft de focus op de schoolvakanties van voorjaar tot najaar. Juist in deze periode wordt dan ook groots ingezet met online campagnes.

Samenwerkingen 

Naast de eigen kanalen zoekt Kidsgeluk de samenwerking op met promotionele on- en offline partijen, zoals persreizen met influencers, voor een nog grotere impact op bereik en beleving van de kindvriendelijke Achterhoek.

Meer informatie

Voor meer informatie over deelname aan de campagne, kunt u contact opnemen met Carina de Groot via 0545-250380 of c.degroot@achterhoek.nl