Outdoor Achterhoek

De Achterhoek kent een breed aanbod aan bewegwijzerde MTB-routes, ruiter- en menpaden. Daarnaast zijn er GPS routes ontwikkeld die trailrunners en gravelbikers meenemen over verrassende, onverharde paden.

Stichting Achterhoek Toerisme voert campagne om de Achterhoek als buitensportbestemming bij uitstek te profileren middels verschillende sporten. Nadruk ligt daarbij op buitensporten met een landschappelijke beleving.

Voor ‘MTB in de Achterhoek’ is er in samenwerking met ondernemers een campagne gestart om de routes, maar ook arrangementen, mountainbikeverhuur en clinics onder de aandacht te brengen. Door de samenwerking kunnen ondernemers hun slagkracht vergroten en zijn ze zichtbaar bij een breder publiek. Daarnaast dragen zij financieel bij aan het onderhoud en de doorontwikkeling van de routes om zo een sterk product te behouden. Dragers van de campagne zijn de MTB-vouwkaart en de website mtbindeachterhoek.nl. Ook zijn er verschillende online en offline activiteiten, met onder andere content partners als Fietssport en Mountainbike Plus, waarmee de aandacht van de consument wordt getrokken. Het bereik van de campagne is te zien in onze factsheet.

Factsheet Outdoor Achterhoek

Deelnemen aan de campagne

Meer dan 25 organisaties nemen deel aan de campagne 'Outdoor Achterhoek.' Wil jij met jouw organisatie ook meedoen aan de campagne? 

Neem contact met ons op!

Uitingen

Dragers van de campagne zijn een mountainbike routekaart en de website www.outdoorachterhoek.nl. Er zijn verschillende online en offline activiteiten waarmee de aandacht van de consument wordt getrokken. Hieronder vind je een aantal uitingen. 

Mountainbike routekaart 2022