Outdoor Achterhoek

De Achterhoek kent een breed aanbod aan bewegwijzerde MTB-routes en ruiter- en menpaden. Daarnaast zijn er GPS routes ontwikkeld die trailrunners en gravelbikers meenemen over verrassende, onverharde paden.

Stichting Achterhoek Toerisme voert campagne om de Achterhoek als buitensportbestemming bij uitstek te profileren middels verschillende sporten. Nadruk ligt daarbij op buitensporten met een landschappelijke beleving. Het geheel komt samen op de overkoepelende website Outdoorachterhoek.nl.

Voor ‘MTB in de Achterhoek’ is er in samenwerking met ondernemers een campagne gestart om de routes, maar ook arrangementen, mountainbikeverhuur en clinics onder de aandacht te brengen. Door de samenwerking kunnen ondernemers hun slagkracht vergroten en zijn ze zichtbaar bij een breder publiek. Daarnaast dragen zij financieel bij aan het onderhoud en de doorontwikkeling van de routes om zo een sterk product te behouden. Dragers van de campagne zijn de MTB-vouwkaart en de website mtbindeachterhoek.nl. Ook zijn er verschillende online en offline activiteiten, met onder andere content partners als Fietssport en Mountainbike Plus, waarmee de aandacht van de consument wordt getrokken.

Deelnemen aan de campagne

Het bereik van de campagne Outdoor Achterhoek is te zien in deze factsheet. Wil jij met jouw organisatie ook meedoen? In het acquisitieformulier hieronder vind je alle informatie om je aan te melden. 

Klik hier voor het aanmeldformulier

Meer informatie

Voor meer informatie over deelname aan de campagne kun je contact opnemen met Harry van den Broek via 0545-250380 of h.vandenbroek@achterhoek.nl.