UITagenda Achterhoek

De Achterhoek heeft een brede waaier aan cultuur te bieden, waarbij voor zowel de kunstliefhebber als ook degene die grote evenementen zoekt, passend aanbod vindt. Bijzondere producties in het openluchttheater, historische feesten, maar ook kunstmanifestaties en de vele festivals waar je met je hele familie welkom bent, is maar een kleine greep uit het aanbod. Op kleinere schaal zijn er o.a. literaire bijeenkomsten, toneel en streekvoorstellingen te bezoeken; de Achterhoek heeft het allemaal.

In de UITagenda Achterhoek brengen we afzonderlijke, bestaande cultuur-toeristische evenementen samen. Door deze evenementen met elkaar te verbinden en ze te promoten, zien inwoners en bezoekers in één oogopslag wat er in de regio te doen is en zetten we de Achterhoek nog beter op de kaart! UITagenda Achterhoek is het initiatief van het Cultuur en Erfgoedpact Achterhoek, in samenwerking met de Achterhoekse gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst,  Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk. Achterhoek Toerisme verzorgt de uitvoering.

Mocht je meer willen weten over UITagenda Achterhoek, neem dan een kijkje op uitagenda-achterhoek.nl of neem dan contact op met Danielle Fiering via d.fiering@achterhoek.nl