Hotels in de Achterhoek

Binnen de campagne Hotels in de Achterhoek bundelen Achterhoekse hotelondernemers middelen om, samen met Achterhoek Toerisme, een promotiecampagne op te zetten en gezamenlijk een groter publiek te bereiken. 

Of je nu houdt van een rustgevende boswandeling, rondsnuffelen in knusse boetiekjes of eeuwenoude kastelen: de Achterhoek is een uitgelezen plek om te genieten. Vervolg een favoriet uitje met een heerlijke overnachting in een van de uitnodigende hotels. Bij Hotels in de Achterhoek boek je gemakkelijk dat vermakelijke nachtje, weekendje of weekje weg! Online en offline media worden bij de cross mediale campagne op elkaar afgestemd waarbij de nadruk wordt gelegd op online. Achterhoek Toerisme draagt zorg voor de coördinatie en uitvoering van de marketing en promotie.

Deelnemen aan de campagne

Ruim twintig hotels in de Achterhoek doen mee aan de campagne. Wil jij met jouw organisatie ook meedoen? In het acquisitieformulier vind je alle informatie om je aan te melden.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Meer informatie

Voor meer informatie over deelname aan de campagne, kun je contact opnemen met Carina de Groot via 0545-250380 of c.degroot@achterhoek.nl

Uitingen

Er zijn verschillende online en offline activiteiten waarmee de aandacht van de consument wordt getrokken. Hieronder vind je een aantal uitingen. 

Toeractief Magazine advertorial
Advertentie in de Margriet
Blog Bijzonder Plekje