Partnerschap

Om een impuls te geven aan de toeristisch-recreatieve sector, werkt Achterhoek Toerisme samen met meer dan 400 partners. Want door middelen en kennis te bundelen, vergroten we de slagkracht en kunnen we de (potentiële) gast op het juiste moment van de juiste informatie voorzien. Partner worden van Achterhoek Toerisme kan al vanaf €249 per jaar. 

Wil je graag partner van ons worden of ben je benieuwd naar de verschillende partnerpakketten die worden aangeboden door Achterhoek Toerisme? Neem dan contact met ons op en dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden. 

Wil je samenwerken met Achterhoek Toerisme?

Producten bestellen en bestelformulieren

Achterhoek Toerisme realiseert diverse routeproducten, zoals routebundels, fietskaarten en wandelkaarten waarmee gasten en inwoners van de Achterhoek de mooiste plekjes van de regio kunnen ontdekken. Door midddel van thematische producten belicht Achterhoek Toerisme een aantal bijzondere aspecten van de Achterhoek. Hierbij kun je denken aan de brochure Kamperen in de Achterhoek, de Kidsgelukplattegrond, een mountainbike routekaart of de Geluksgids. Je kunt deze magazines online bekijken op https://zakelijk.achterhoek.nl/Magazines

Als partner of VVV in de Achterhoek kun je deze producten bestellen tegen een gereduceerd tarief en met aanzienlijke marge verkopen. Het bestelformulier kun je hieronder downloaden, invullen en mailen naar info@achterhoek.nl. De bestelling wordt bezorgd tegen € 4,95 bezorgkosten.

Bestelformulieren partners, VVV's, Tips en overig bedrijfsleven

Uitingen

Er zijn verschillende online en offline activiteiten waarmee de aandacht van de consument wordt getrokken. Hieronder vind je een aantal uitingen. 

Kennis vergroten

Als partner van Achterhoek Toerisme heb je toegang tot het Kennisplein. Met het Kennisplein doe je nieuwe kennis op over de sector en blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. 

Klik hier voor meer informatie over het Kennisplein van Achterhoek Toerisme