Musea in de Achterhoek

De Achterhoek kent een breed en divers aanbod aan musea. Van toonaangevende kunst tot inspirerende muziek, van spannende geschiedenis tot aan innovatieve industrie, de Achterhoek heeft op cultureel vlak veel te bieden. Stichting Achterhoek Toerisme voert in samenwerking met een aantal musea campagne om het aanbod van musea in de Achterhoek sterker te presenteren.

De promotie campagne Musea in de Achterhoek richt zich op het groots uitdragen van het aanbod van de Achterhoekse musea. Binnen de campagne is onderscheid gemaakt tussen de kunstmusea en de erfgoedmusea. Door op deze thema's te richten, kan de juiste doelgroep worden bereikt. Door de samenwerking kunnen de musea hun slagkracht vergroten en zijn ze zichtbaar bij een breder publiek.

Maar liefst dertig musea in de Achterhoek doen mee aan de campagne 'Musea in de Achterhoek'. Het bereik van de campagne is te zien in onze factsheet. 

Deelnemen aan de campagne

Meer dan dertig musea in de Achterhoek doen mee aan de campagne 'Musea in de Achterhoek'. Wil jij met jouw organisatie ook meedoen of wil je graag meer informatie over de campagne? 

Website Neem contact met ons op!
Erfgoedmusea in de Achterhoek magazine 2022
Kunstmusea in de Achterhoek magazine 2022