Karakteristiek overnachten

Het Achterhoekse coulisselandschap vormt het perfecte decor voor vele sfeervolle overnachtingsadressen. Denk hierbij aan monumentale boerderijen, landelijk gelegen B&B’s, kleurrijke pipowagens of avontuurlijke tiny huisjes. Met de campagne Karakteristiek Overnachten brengt Achterhoek Toerisme de mooiste overnachtingsplekken in de Achterhoek onder de aandacht. Deelnemers zijn vakantiewoningen, B&B's en groepsaccommodaties.

Onderdeel van de campagne is een brochure met het aanbod van deze overnachtingsmogelijkheden. Deze wordt verspreid in de regio en kan worden besteld via achterhoek.nl waarmee een klantenbestand wordt opgebouwd. Door samenwerking met en inkoop van on- en offline media brengt Achterhoek Toerisme de accommodaties onder de aandacht van Nederlandse, Vlaamse en Duitse consumenten. Daarnaast is persbewerking en een inspiratietour voor alle deelnemers onderdeel van de campagne. Stichting Achterhoek Toerisme draagt zorg voor de coördinatie en de uitvoering van de marketing en promotie.

Meer informatie

Voor meer informatie over deelname aan de campagne, kun je contact opnemen met Meike Prollius via 0545-250380 of m.prollius@achterhoek.nl