Culinair genieten op de Achterhoekse campings

25-05-2020

Auteur: Achterhoek Toerisme

Tien chefs uit de Achterhoek hebben heerlijke recepten samengesteld die je eenvoudig op een campingpitje kunt bereiden. De ingrediënten komen natuurlijk uit eigen streek en zijn verkrijgbaar bij de streekproducenten. Zo proef je het beste van de Achterhoek, gewoon voor je eigen tent of caravan. 

Liefhebbers van lekker eten en drinken weten het allang, met een kampeervakantie in de Achterhoek doe je je smaakpapillen een groot plezier. De streek barst namelijk van de ambachtelijke streekproducten en fantastische restaurants. Of je nu houdt van een goed glas wijn, een ambachtelijk gebrouwen biertje of een heerlijk stukje boerenkaas, in de Achterhoek moet je zijn! Je proeft gewoon dat alles met passie gemaakt, geteeld en bereid is.  

Receptenbundel

In een mooie uitgave zijn 11 recepten gebundeld. De receptenbundel is verkrijgbaar bij de 25 campings die onderdeel zijn van de campagne Kamperen in de Achterhoek. Gasten ontvangen bij check in de receptenbundel en kunnen met een boodschappenlijstje van de chef op pad om de ingrediënten bij de verschillende streekproducenten te verzamelen. Er is niet alleen een mooie bundel beschikbaar, maar ook online kunnen mensen terecht om een recept te downloaden via kamperenindeachterhoek.nl/recepten. Met 25 campings, 10 restaurants en ruim 25 streekproducenten is het heerlijk genieten in de Achterhoek! 

Kamperen in de Achterhoek

Met de campagne Kamperen in de Achterhoek werken 25 campings samen om de Achterhoek als kampeerregio onder de aandacht te brengen. Alle campings op kamperenindeachterhoek.nl zijn uniek en bijzonder. Op diverse campings kunnen de kinderen zich uren vermaken met het animatieteam of spelen in het avonturenpark, andere campings bieden een geweldig zwembad. Maar ook zijn er campings die zijn gespecialiseerd in ultieme rust en ontspanning. Dus of je nu wilt kamperen in de Achterhoek aan het water of in het bos, met of juist zonder vele faciliteiten, er is altijd een camping die bij je wensen past.

Steeds meer ondernemers openen hun deuren en laten je kennis maken met het moois (en lekkers!) van onze regio. Kijk op de website van de betreffende bedrijven en het RIVM voor de actuele informatie rondom het Coronavirus (Covid-19).

#We kijken naar je uit!
 

Receptenbundel Kamperen

Bekijk receptenbundel >