Karakteristiek Achterhoek

Als er één ding is waar de Achterhoek in uitblinkt, is het wel het kleinschalige, authentieke karakter. Het coulisselandschap vol afwisseling vormt het perfecte decor voor vele sfeervolle overnachtingsadressen, intieme terrassen, prachtig aangelegde (thee)tuinen, romantische wijndomeinen en charmante landwinkeltjes vol verse streekproducten.

Met de campagne ‘Karakteristiek Achterhoek’ brengt Achterhoek Toerisme het karakteristieke en kleinschalige aanbod van de Achterhoek onder de aandacht van de consument. Deelnemers variëren van (thee)tuinen tot wijngaarden en bierbrouwers, en van kleine campings, B&B’s en vakantiewoningen tot streekproducenten en boerderijwinkels. Door middel van diverse brochures, online en offline uitingen en de website achterhoek.nl/karakteristiek worden de verschillende onderdelen van Karakteristiek Achterhoek landelijk op de kaart gezet. Stichting Achterhoek Toerisme draagt zorg voor de coördinatie en de uitvoering van de marketing en promotie.

Meer informatie

Voor meer informatie over deelname aan de campagne, kunt u contact opnemen met Meike Prollius via 0545-250380 of m.prollius@achterhoek.nl