30 maart kick-off Social Media Challenge Doesburg

22-03-2021

Auteur: Achterhoek Toerisme

Om de online zichtbaarheid van ondernemers te vergroten en het Hanzeverhaal nog meer bekendheid te geven organiseert Achterhoek Toerisme samen met Hanzesteden Marketing 'Social Media Challenge Hanzestad Doesburg' voor vrijetijdsondernemers. De challenge start op dinsdag 30 maart:

Online kick-off Social Media Challenge Doesburg
Dinsdag 30 maart 2021
Van 19.30 tot 21.30 uur

Stimuleren social media gebruik

De Hanzesteden willen juist in coronatijd hun online gastvrijheid voor bezoekers en de social media kennis van haar ondernemers versterken. Hieronder drie redenen waarom het sterk aan te bevelen is waarom je als vrijetijdsondernemer social media echt goed moet gebruiken:
1.    Het is een sterk marketing instrument waarmee je je merkbekendheid vergroot
2.    Meer contact met je klanten en gasten en daarmee creëren van ambassadeurs 
3.    De concurrent doet het ook (en beter)
Hoe social media beter in te zetten, daar gaan we u verder mee helpen. Dit doen we met praktische en concrete opdrachten. 

Challenge

De deelnemers aan de challenge krijgen na de interactieve kick-off een maand lang dagelijks een mini-opdracht in hun mail waarmee ze direct aan de slag kunnen. Met tips voor meer interactie op Facebook, Instagram en Google Mijn Bedrijf, acties waarmee ze elkaar kunnen steunen en met originele content inspiratie. Zo houden ze contact met hun klanten en gasten, wordt het Hanzeverhaal steeds bekender en kan het uiteindelijk meer omzet opleveren.

Programma kick-off

19.15 uur: Ontvangst in chatroom met Roeland Tameling van City Result en Stadspromotor Harry van den Broek vanuit Achterhoek Toerisme
19.30 uur: Start webinar, Stadspromotor Harry van den Broek praat deelnemers bij over de activiteiten vanuit Achteoek Toerisme 
19.45 uur: Hanzeverhalen met Michel Groothedde, archeoloog en adviseur van gemeente Doesburg
20.15 uur: Workshop ‘Vrienden voor het leven’ met social media expert Hester Timmerman
20.45 uur: Aftrap 30 dagen Social Media Challenge met Hester Timmerman en Harry van den Broek
21.15 uur: Afronding, vervolgafspraken & online borrel 

Aanmelden en organisatie

De sessie vindt plaats via MS Teams. Daarom is aanmelden via deze link gratis, maar wel noodzakelijk. De ‘challenge’ start na de kick-off. Aanmelden voor de Facebook groep, waarin ook tips en ideeën gedeeld zullen worden door Harry van den Broek kan nu al. Meer informatie over de Social Media Challenge ontvangt u na aanmelden. Voor die tijd meer weten? Vraag het aan Roeland Tameling via roeland@onlinechallenge.nl (organisator) of Stadspromotor Harry van den Broek via harry.van.den.broek@doesburg.nl. De Social Media Challenge Challenge Doesburg komt mede tot stand door steun van Hanzesteden Marketing en het INTERREG programma van de Europese Unie.