Storytelling

Wat is jouw unieke verhaal? Hoe vertel je dit verhaal en presenteer je je het beste aan (potentiele) gasten? Tijdens dit kennisprogramma maak je kennis met storytelling en leer je de technieken hiervan toepassen voor het vertellen van je eigen verhaal. Storytelling experts van de Breda University of Applied Sciences zullen je hierbij ondersteunen. Het kennisprogramma bestaat uit een e-learning module en twee interactieve workshops.

 

E-learning Storytelling

In deze e-learning leer je de basis van storytelling. De e-learning zal beschikbaar zijn vanaf medio februari. Je kunt zelf bepalen wanneer je deze maakt, maar zorg dat je deze voor de eerste workshop hebt afgerond.

Workshop 1 | 9 maart 2023 | 10.00 uur - 13.30 uur (incl lunch)

De eerste workshop is gericht op een algemene kennismaking met storytelling en gezamenlijk zal gewerkt worden aan een aantal opdrachten.

Workshop 2  | 21 maart 2023 | 10.00 uur - 13.30 uur (incl lunch) | De Heikamp, Hengeloseweg 2, Ruurlo

In de tweede workshop ga je concreet aan de slag met je eigen bedrijf met het 5-stappen model voor storytelling voor de ontwikkeling van je eigen persoonlijke verhaal. Ook zal Bert van Zijtveld vertellen over storytelling bij De Heikamp.

 

Bovenstaand kennisprogramma is bedoeld voor (medewerkers) van partners van Achterhoek Toerisme, minimaal basispartnerpakket. De kosten voor het gehele kennisprogramma bedragen € 95,- pp excl BTW. Voor partners met een Extra, TOP of Premium of hoger zit deelname aan het kennisprogramma inbegrepen bij het partnerpakket (max 2 deelnemers per organisatie).

Vragen? Neem contact op met Heleen Faber via tel 0545250414 of e-mail h.faber@achterhoek.nl

11 personen hebben zich aangemeld.

Aanmelden voor Storytelling

Annuleren